Let’s connect!

Mijn manier van werken

Voordat je met mij in zee besluit te gaan, is het handig om te weten hoe ik te werk zal gaan. Mijn werkwijze is virtueel, dat heb je wellicht al wel begrepen. De eerste kennismaking doen we via Teams,Whatsapp videobellen of Skype. Waar jij je prettig bij voelt!

Zowel voor jou als voor mij is het belangrijk dat er een klik tussen ons is, dat we elkaar in de ogen kunnen kijken. De bedoeling is dat onze samenwerking gebouwd moet zijn op onderling vertrouwen. Het is dus prettiger om onderling te videobellen dan elkaar alleen maar telefonisch of per email te spreken. Als er een klik is en we voelen er ons beiden goed bij, dan kunnen we een mooie samenwerking aangaan!

Stuur mij dus een berichtje..Ik neem binnen 24 uur contact met je op en who knows, misschien zijn wij een match!