Samenwerken met mij

Jaren geleden is de zaterdag door ons gebombardeerd als soepdag. Op vrijdag de boodschappen in huis halen, om op die avond een heerlijke soep te maken voor de zaterdag. Vers stokbrood en smeerseltjes erbij en we eten weer.

Schrijven is naar mijn idee net als soep koken: Nadenken wat voor soep je wilt gaan maken, een fantastisch recept van het internet plukken, de ingredi├źnten bij elkaar verzamelen in de supermarkt en daarna ga je lekker aan de kook. Met als eindresultaat een overheerlijke verse soep

Het recept voor een tekst dat smaakt naar meer!

Natuurlijk is voor het schrijven geen kant-en-klaar recept. Maar op onderzoek uitgaan waar je over wilt schrijven kan altijd. Ik vraag bijvoorbeeld aan opdrachtgevers wat voor onderwerpen hen aanspreekt en niet te vergeten waarom het ze aanspreekt. Ik lees verhalen, de ene met meer plezier dan het andere. Daarna denk ik over welke schrijfstijl bij het onderwerp past en niet onbelangrijk: Wat voor soort smaak een opdrachtgever heeft. Een tekst moet gewoon kloppend zijn. Het zijn niet alleen de woorden die een tekst vormen. Het is namelijk een samenspel van woorden, vorm en beeld dat een tekst maakt of breekt. Net als het koken van soep: of het smaakt of juist absoluut niet!  Het is aan mij om de juiste combinatie te vinden, want een kant-en-klaar recept bestaat er niet.

Last but not least: Smaken zijn verschillend. Voor mij is het belangrijk dat zowel de opdrachtgever als ik tevreden zijn. Ik schrijf graag in duidelijke Jip en Janneke taal en op zo’n manier dat ik de lezer aanspreek.

Ik schrijf (geweldig) graag mee!

Ik werk graag samen met je. Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk met mij. Denk hierbij eens aan: het schrijven van allerlei zakelijk content, marketing, blogartikelen of wat dacht je van redactiewerk zoals: Redigeren van websites, transcriberen van audiobestanden en overige schrijfwerk. Maar ook voor andere interessante samenwerkingen sta ik open!

Je bent nu eenmaal geen tekstschrijver. Er zijn nog honderd dingen die je aandacht nodig hebben. Je teksten blijven dus gewoon liggen.

Is dit voor jou zo herkenbaar?

Laten we samenwerken!

Let’s connect en laten we samen kijken of we een leuke en duurzame samenwerking kunnen hebben!